کد خبر : 14649
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 14:35

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم:

قم هزار تخت بیمارستانی کمبود دارد

قم هزار تخت بیمارستانی کمبود دارد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: یک هزار و ۵۲۰ تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
۵/۵ - (۱ امتیاز)

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ نگار؛  مجید محبی در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد اظهار داشت:  یک هزار و ۵۲۰  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  ۴۵۰ پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.

وی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود ۲۰۰ متخصص و بیش از ۳۰۰ پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.

محبی عنوان داشت: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد ۲۵۰ میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش ۴۰۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.

وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان داشت: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.

محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته ۲۷ متخصص به قم اختصاص داده شد که ۱۹ متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، عنوان داشت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر ۶ نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند همچنین ۶ پزشک که گرفتن زیر میزنی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.