کد خبر : 3024
تاریخ انتشار : شنبه 5 فروردین 1402 - 16:53

مسئولان عقب ماندگی‌های فرهنگی و تربیتی دهه ۹۰ را جبران کنند

مسئولان عقب ماندگی‌های فرهنگی و تربیتی دهه ۹۰ را جبران کنند
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اماکن آموزشی باید به مراکز معنوی تبدیل شوند و متولیان این مراکز باید انسان های صالحی باشند تا تربیت غربی ترویج نشود و آسیب ها اجتماعی متوجه نوجوانان نشود، مسئولین هم باید عقب ماندگی‌های تربیتی و فرهنگی دهه 90 را جبران کنند.
به این خبر امتیاز دهید

به گزارش فرهنگ نگار؛ حجت‌الاسلام و المسلمین حاج ابوالقاسم در سومین روز از ماه رمضان در ابتدای  برنامه ترتیل خوانی عمومی قرآن کریم که در شبستان امام خمینی(ره) آستان حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار شد، گفت: خداوند در آیات سوره آل عمران به ماجرای یک مادر مومن، فداکار و ایثارگر که یگانه فرزند خود را نذر خدا می‌کُند، از او دل می‌کَند و او را به عنوان خادم بیت‌الله راهی خانه خدا می‌کند، اشاره دارد.

سخنران حرم بانوی کرامت گفت: در انقلاب اسلامی از این مادرها و پدرها زیاد داشتیم که فرزندان خود را برای یاری دین خداوند نذر می کردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: نذر نمودن فرزندان برای یاری دین خدا و زمنیه سازی خدمت فرزندان در مسیر قرآن و دین و فراهم نمودن زمینه برای سربازی حضرت ولی عصر(عج) بسیار مهم است.

حاج ابوالقاسم یادآور شد: نامگذاری نیکو بر فرزندان درآیه  ۳۶ سوره مبارکه آل عمران از دیگر نکات مهم در مسائل تربیت است.

وی خاطر نشان کرد: وقتی مادر حضرت مریم(س) فرزندش به دنیا آمد و متوجه شد که دختر است همین دختر را نذر بیت الله نمود و نام او را مریم گذاشت که مریم به معنای بانوی پارسا و عفیفه است که نشان از نامگذاری نیکو است.

استاد حوزه علمیه در ادامه گفت: تلاش جهت تربیت معنوی فرزند بسیار مهم است چرا که مادر حضرت مریم(س) از خداوند در خواست می کند که فرزندش از شر شیاطین در امان باشد.

وی افزود: وظیفه والدین این است که فرزندان خود را به درستی تربیت نمایند و اسم نیکو بگذارند و قرآن به فرزند تعلیم بدهند تا فرزند در پناه قرآن قرار گیرد.

حاج ابوالقاسم تاکید کرد: فراهم نمودن محیط مناسب در راستای تربیت از نکات آیه ۳۷ سوره آل عمران است چرا که حضرت مریم(س) به یک محیط مذهبی سپرده می شود و حضرت زکریای پیامبر کفیل تربیت حضرت مریم(س) می شود.

سخنران حرم بانوی کرامت خاطر نشان کرد: از مهم ترین وظایف والدین فراهم نمودن محیط مساعد و مناسب برای تربیت است و مدرسه و دانشگاهی که در آن تحصیل می کند در تربیت فرزند بسیار موثر است.

وی افزود: اماکن آموزشی باید به مراکز معنوی تبدیل شوند و متولیان این مراکز باید انسان های صالحی باشند تا تربیت غربی ترویج نشود و آسیب ها اجتماعی متوجه نوجوانان نشود.

حاج ابوالقاسم تاکید کرد: مسئولین محترم هم باید عقب ماندگی های تربیتی و فرهنگی دهه ۹۰ را جبران نمایند.

وی در پایان گفت: طبق آیات سوره آل عمران،  یک دختر می تواند  درعالی ترین  مراتب ایمانی قرار بگیرد به گونه ای که هم کلام ملائکه و مادر یکی از انبیاء بزرگ الهی شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.