مدیرکل دامپزشکی قم:
چهار تن فراوردههای خام دامی در قم معدوم شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ نگار؛ سید مهدی سرکشیک با اشاره به اجرای طرح نوروزی نظارت بر فراوردههای خام گوشتی، افزود: این طرح از ۲۴ اسفندماه سال گذشته توسط ۱۵ اکیپ آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: در قالب این طرح کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فراوردههای دامی، مراکز عرضه، مراکز طبخ غذا، هتلها و خودروهای حمل فراوردههای دامی مورد بازرسی و نظارت قرار میگیرند.
وی خاطرنشان کرد: از آغاز اجرای طرح نظارت بر فراوردههای خام گوشتی به مناسبت ماه مبارک رمضان و سال نو، ۱۹۱ مورد فعالیت غیربهداشتی در استان قم ثبت شدهاست.
ذبح ۵۰۰ هزار دام سبکوسنگین در قم
مدیرکل دامپزشکی استان قم خاطرنشان کرد: مردم و مسافران نوروزی در صورت هرگونه مشاهده موارد غیربهداشتی با شمارههای ۳۶۱۲۳۴۵۶ و ۱۵۱۲ تماس حاصل کنند.
وی همچنین بیان داشت: طی سال گذشته در مجموع افزون بر ۱۹ هزار بازدید از فرآوردههای دامی انجام که ۲ هزار و ۲۰۰ مورد غیربهداشتی ازاینبین شناسایی شد.
سرکشیک با بیان اینکه سال ۱۴۰۲، در مجموع ۱۰۷ تن فراورده خام دامی غیربهداشتی در استان قم معدومسازی شد، گفت: سال گذشته ۴۹۲ هزار رأس دام سبک، ۱۴ هزار دام سنگین و افزون بر ۱۰ میلیون و ۳۹۲ هزار قطعه طیور گوشتی در کشتارگاههای صنعتی استان قم، کشتار شدند.
برچسب ها :بازرسی ، رمضان ، فراورده های دامی ، فراوردهای خام دامی ، قم ، مدیرکل دامپزشکی قم ، معدوم ، نظارت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰